Restaurant

Ushqimi më i mirë i detit.

Rekomandohet për të gjithë dashamirët e ushqimeve të detit
Itaka është gjithashtu vendi ideal për festime private, takime të korporatave dhe ngjarje.

MENU JON.


Restoranti Itaka është destinacioni i duhur për adhuruesit e produkteve të detit. Shefi ynë i kuzhinës ka zgjedhur një menu për të kënaqur të gjitha shijet e klientëve tanë. Menuja jonë sjell sofistikimin e kuzhinës mesdhetare.

KUZHINE

• Mesdhetar • Ndërkombëtare