Dhomat

Zgjidhni dhomen me te mire

Dhomat tona

Previous
Next

Dhoma Katershe me pamje nga deti

1 krevat marinari dhe 1 krevat i madh dopio
Previous
Next

Dhoma treshe me pamje nga deti

1 krevat tek dhe 1 krevat i madh dopio
Previous
Next

Dhoma dyshe me ballkon

1 krevat dopjo
Previous
Next

Dhoma dyshe me pamje nga kopeshti

1 krevat dopjo
Previous
Next

Dhomë luksoze dyshe me pamje nga deti

1 krevat dopjo
Previous
Next

Dhomë Dyshe me pamje nga Kopshti

2 krevate teke

Facilitetet e dhomave

 • çarçaf
 • Dollap
 • Kondicioner
 • Dysheme me pllaka/mermer
 • Rrjete insektesh
 • Frigorifer
 • Tavoline ngrenjeje

 • Tualete
 • Tualet
 • Dush
 • Peshqira
 • Tharese Flokesh
 • Leter Higjenike

 • Nuk Lejohet

 • Tavoline
 • TV
 • Kanale Satelite
 • TV me ekran te sheshte
 • Ballkon
 • Varese Rrobash
 • Varese qe rrobat te thahen

Fotot e Dhomave